Την Τετάρτη συνεδριάζει το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ

p>Συνεδριάζει στις 1μμ της Τετάρτης 14 Απριλίου το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση στο χώρο της υγείας και να χαράξει την τακτική μας στο αμέσως επόμενο διάστημα. Στη συνεδρίαση καλό θα ήταν να συμμετάσχουν και οι Πρόεδροι των Ενώσεων, προκειμένου να μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στις Ενώσεις τους, καθώς και τυχόν αποφάσεις Συνελεύσεων.

Την επομένη, δηλαδή την Πέμπτη 15 Απριλίου, ψηφίζεται από τη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο και η ΟΕΝΓΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ έως τις 2μμ και στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο των γιατρών της Αθήνας-Πειραιά μπροστά στη Βουλή, προκειμένου να διαδηλώσουμε την αντίεσή μας στις ρυθμίσεις που μειώνουν το εισόδημά μας και καταστρατηγούν την κλαδική μας συμφωνία.

Καλό είναι οι Πενταμελείς Επιτροπές της ΕΙΝΑΠ να ενημερώσουν τους συναδέλφους κάθε Νοσοκομείου για το συλλαλητήριο και να τους κινητοποιήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης, ώστε να υπάρξει καλή συμμετοχή.

Αφίσα για τη στάση και το συλλαλητήριο μπορείτε να ανακτήσετε και να εκτυπώσετε εδώ.

Δελτίο Τύπου μπορείτε να ανακτήσετε και να διαμορφώσετε για τις δικές σας ανάγκες εδώ.

Στις άλλες περιοχές της χώρας οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια της στάσης μπορούν να προβούν σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου, συνάντηση με τοπικούς παράγοντες του νομού και ότι άλλο θεωρηθεί πρόσφορο για να δείξουμε την αντίθεσή μας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

                                Συναδελφικά

                          Δημήτρης Βαρνάβας