Μελετώντας τον πίνακα των ΤΑΣΕΩΝ της MRB διαπιστώνουμε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικής γνώμης ανάμεσα στους υπουργούς της κυβέρνησης, ποσοστό που ανέρχεται στο 61,2%.
Λαμβάνοντας υπόψη το περιστατικό που συνέβη στο Αμύνταιο, όπου τα παιδιά του μουσικού σχολείου αρνήθηκαν να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη που εγκαινίαζε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας, συμπεραίνουμε πως η αρνητική δημοφιλία Αδώνιδος κατέρχεται μέχρι τις κατώτερες ηλικιακές βαθμίδες.
Όλα αυτά ίσως να αφήνουν αδιάφορο τον ίδιο, υπάρχει όμως στον πίνακα ένα στοιχείο που σίγουρα τον τσούζει: το 4,4% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν γνωρίζει το όνομά του, είτε δηλώνει πως μόλις τον έχει ακουστά!
Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;
Τσιρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, εγκαινιάζει από τουαλέτες μέχρι αξονικούς τομογράφους, βρίζει και φτύνει γιατρούς και νοσηλευτές και το 4,4% δηλώνει πως δεν τον έχει ακουστά!
Διερωτόμαστε μήπως εντέλει δε φταίει ο Άδωνις αλλά έχει αυξηθεί το ποσοστό των κωφών και βαρήκοων στον ελληνικό πληθυσμό..

