Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ για τη διακοπή της ψηφοφορίας στις εκλογές του ΙΣΑ

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Οι μεθοδεύσεις, η αυθαιρεσία και η αλαζονεία της εξουσίας της συγκυβέρνησης και των εκφραστών της στους μαζικούς φορείς δεν σταματούν πουθενά.

Σήμερα, πρώτη ημέρα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας (ΙΣΑ) και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), διεκόπη η ψηφοφορία τουλάχιστον για τρεις ώρες, επειδή είχαν τυπωθεί λάθος τα ψηφοδέλτια δυο παρατάξεων.

Καταγγέλλουμε τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις που καταδεικνύουν ανικανότητα, ανευθυνότητα και πιθανή υστεροβουλία, με σκοπό να εμποδιστεί η έκφραση της μαζικής δυσφορίας του ιατρικού κόσμου απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και να υπάρξει δυνατότητα ακύρωσης των εκλογών σε περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν το κατεστημένο σύστημα.

Είναι καιρός να σταματήσουμε αυτή τη κατάσταση της αυθαιρεσίας και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας να περάσει στα χέρια των ανθρώπων που υπηρετούν την ιατρική και θέλουν να αποκαταστήσουν την αξιοπρέπεια του ιατρικού επαγγέλματος. Να προσφέρουν δημόσιο σύστημα υγείας, υψηλού επιπέδου, δωρεάν για όλους