Το αλαλούμ της τριτανακοπής

P class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Το τελευταίο δεκαήμερο οι Ενώσεις και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου δέχονται βομβαρδισμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων από την ΟΕΝΓΕ σχετικά με την τριτανακοπή που πρόκειται να συζητηθεί στο ΣτΕ στις 5 Οκτωβρίου.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Τα μηνύματα αφορούν στα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συλλέξουν οι συνάδελφοι και οι Ενώσεις ως τις 21 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να είναι τυπικά εντάξει η προσφυγή. Το κυριότερο πρόβλημα είναι πως 7000 γιατροί πρέπει να επισκεφτούν συμβολαιογράφο, προκειμένου να υπογράψουν πληρεξούσιο προς τον δικηγόρο που θα εκπροσωπήσει την ΟΕΝΓΕ.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Η απορία όλων είναι εύλογη: αφού η τριτανακοπή ασκήθηκε την άνοιξη, γιατί η ΟΕΝΓΕ δεν ενημέρωσε από τότε για την ανάγκη συλλογής δικαιολογητικών και συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου, παρά άφησε να περάσουν άπρακτοι τέσσερεις μήνες και τώρα ζητά ως τις 21 Σεπτεμβρίου να έχει τα στοιχεία 7000 γιατρών για να τα δώσει στον δικηγόρο;


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Περιττό να πούμε πως τα μηνύματα της ΟΕΝΓΕ τις περισσότερες φορές είναι τόσο ακατανόητα και αντιφατικά, ώστε έχουν φέρει σε απόγνωση τα ΔΣ των Ενώσεων, ενώ πολλές φορές αλληλοαναιρούνται με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να τηλεφωνούν απεγνωσμένα στις Ενώσεις χωρίς να μπορεί να δοθεί απάντηση από κανένα.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Διερωτόμαστε λοιπόν εάν πρόκειται για ανικανότητα ή υπάρχει κάποια άλλη στόχευση που θα μάθουμε εν καιρώ μέσω του Ριζοσπάστη..


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”> 


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Δημήτρης Βαρνάβας


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>