Το παράκανε..

Το παράκανε ο Θάνος Πλεύρης με τις διαρροές και τα επικοινωνιακά κόλπα για τα νομοσχέδια που πρόκειται να καταθέσει, ώστε εξόργισε ακόμη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ!

Γι αυτό και μόνο το γεγονός, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να επιπλήξει έντονα τον υπουργό του, αφού με τα κόλπα που έμαθε κατά τη μαθητεία του στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, έχει κατορθώσει να αποξενώνει τη ΝΔ ακόμη και από τους πιο πιστούς της υπηκόους.

Δείτε πως ξεκινάει το Δελτίο Τύπου του ΠΙΣ:

Τη δυσαρέσκεια του για τις διαρροές από πλευράς υπουργείου Υγείας περί των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και το ΕΣΥ, εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Χωρίς καμία διαβούλευση ή ενημέρωση, χωρίς κανένα επίσημο κείμενο, ενημερωνόμαστε από τον Τύπο για σημαντικές αλλαγές στις πολιτικές υγείας.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί τον Υπουργό Υγείας να κοινοποιήσει άμεσα και με θεσμικό τρόπο το κείμενο των προτάσεών του, προκειμένου ο επίσημος θεσμικός φορέας των ιατρών όλης της χώρας, να τοποθετηθεί, να καταθέσει τις προτάσεις του και να διεξαχθεί διάλογος ουσίας και όχι διάλογος εντυπώσεων”.

Αφού διαβάστε εδώ το υπόλοιπο Δελτίο Τύπου του ΠΙΣ θα σας μεταφέρουμε διασταυρωμένες και αξιόπιστες πληροφορίες όσων προηγήθηκαν αυτού του σημαδιακού κειμένου διαμαρτυρίας και θέσεων:

Στο κείμενο ήταν αντίθετος ο Εξαδάκτυλος και τρία από τα μέλη που του απέμειναν στο ΔΣ. Τα υπόλοιπα 9 μέλη υπερψήφισαν το κείμενο. Όμως ο Εξαδάκτυλος στη λήξη της ψηφοφορίας άδειασε ακόμη και τους τρείς δικούς του που καταψήφισαν το κείμενο, ψηφίζοντας ο ίδιος… λευκό!

Εν τω μεταξύ στη 1μμ το μεσημέρι του Σαββάτου πρόκειται να διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη του κ. Πλεύρη με το ΔΣ του ΠΙΣ, χωρίς φυσικά να υπάρχει κείμενο νομοσχεδίου προς συζήτηση.

Απόψεις θα ανταλλάξουν..