Τραγωδία στην Λάρισα με τον θάνατο νεαρής μητέρας στον τοκετό

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Εξαιρετικά σπάνια είναι τα περιστατικά θανάτων κατά τον τοκετό στην χώρα μας που θεωρείται από τις πιο ασφαλείς χώρες στην Ευρώπη για να γεννήσει μια γυναίκα. Αυτό όμως δεν βοήθησε την άτυχη 36χρονη που έφυγε πρόωρα φέρνοντας στην ζωή το δεύτερο παιδί της.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Την τελευταία της ονοή έαφησε σήμερα το πρωί στην Λάρισα μια νέα γυναίκα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νόσοκομείο Λάρισας από ιδιωτικό μαιευτήριο της πόλης σε πολύ άσχημη κατάσταση.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Τελικά η μητέρα δύο μωρών δεν κατάφερε να επιζήσει βυθίζοντας στο πένθος δύο οικογένειες, αφήνοντας χωρίς μητέρα δύο βρέφη αλλά και εγύρονατς πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες θανάτου της.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Η γυναίκα ήταν από την θεσπρωτία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γιατροί στο πανεπιστημιακό έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή αλλά η αιμορραγία και άλλες επιπλοκές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Θα ακουλουθήσει νεκροτομή και ενδελεχής έρευνα για τα αίτια θανάτου και πιθανές ευθύνες των γιατρών της στο ιδιωτικό μαιευτήριο.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>