Τρίζει ο θρόνος του Μ. Μποδοσάκη

p style=”margin: 0cm 0cm 4pt”>Πρόεδρος της ΕΛΕΓΕΙΑ από το 1986 μέχρι σήμερα ο  συνταξιούχος 70χρονος γενικός γιατρός κ. Μποδοσάκης, δεν παύει να επιθυμεί διακαώς να παραμείνει ισόβιος πρόεδρος. Μετέρχεται λοιπόν απίθανες μεθοδεύσεις προκειμένου να μην ανατραπεί στο συνέδριο Γενικής Ιατρικής που πραγματοποιείται στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσοι γνωρίζουν καλά όσα συμβαίνουν στο ΔΣ της ΕΛΕΓΕΙΑ λένε πως η υποψηφιότητα του έως τώρα Α΄ Αντιπροέδρου κ. Συμεωνίδη έχει φέρει σε κατάσταση πανικού τον κ. Μποδοσάκη, καθώς κι εκείνους που τον στηρίζουν, φοβούμενοι πως η διαφαινόμενη ανατροπή στις εκλογικές διαδικασίες θα σημάνει ταυτόχρονα ριζικές αλλαγές και ανατροπές στην ηγετική ομάδα. Γι αυτό ο κ. Μποδοσάκης επέβαλε εδώ και μήνες εμπάργκο σε εγγραφές νέων μελών, ώστενα διατηρήσει ελεγχόμενη την  κατάσταση και να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες.

Ήδη εξελίσσεται ένας άνευ προηγουμένου πόλεμος απέναντι σε Γενικούς Γιατρούς που έχουν απαυδήσει με τις μεθοδεύσεις του κ. Μποδοσάκη, μεθοδεύσεις που επαναλαμβάνονται πανομοιότυπα για τρείς δεκαετίες, ζητώντας να υπάρξει ανανέωση στην εκπροσώπηση της πολύπαθης ειδικότητας και απεξάρτηση από τις παλαιοκομματικές πρακτικές.