Βίοι ανδρών

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Γιάννης Πανούσης και Λέανδρος Ρακιντζής είχαν την τιμητική τους στις εφημερίδες αυτής της Κυριακής, πράγμα που αμφότεροι φαίνεται πως επιθυμούν με ένταση εξαρτημένου.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ο κ. Πανούσης διετέλεσε υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τώρα συγγράφει αστυνομικά διηγήματα, μέσω των οποίων πληροφορεί το κοινό πως κατά τη διάρκεια της θητείας του τον απειλούσαν μαφιόζοι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Φαίνεται πως ο καημένος έχασε την πόρτα της εισαγγελίας όπου όφειλε να κάνει τις καταγγελίες και βρέθηκε τυχαία στην πόρτα του Θέμου Αναστασιάδη..


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ο έτερος, ο Γενικός Επιθεωρητής κ. Λέανδρος Ρακιντζής,  παραχωρεί άπαξ μηνιαίως παράσταση στα ΜΜΕ. Στην παρούσα παράσταση διεκτραγωδεί τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν Δημόσιο, δίνοντας παραδείγματα υπαλλήλου που μίσθωσε σπίτι εν αγνοία του ιδιοκτήτη και εκπαιδευτικού που συμπαθεί τους ναζί ..


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Η επωδός του κ. Ρακιντζή- ο οποίος ομοίως έχει χάσει την πόρτα της εισαγγελίας- είναι πως η συμμετοχή δικαστικών έχει αναβαθμίσει σημαντικά τα πειθαρχικά συμβούλια.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Δε διαφωνούμε.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο των γιατρών ΕΣΥ, στο οποίο οι έως τώρα δικαστικοί πήγαιναν να ξεκουραστούν πριν βγουν στη σύνταξη χωρίς να διεκπεραιώνουν ούτε μία υπόθεση, καταλαβαίνουμε ποιαν αναβάθμιση προσέφερε ο κλάδος των δικαστικών, από τον οποίο προέρχεται και ο κ. Ρακιντζής.