Βουλωμένο γράμμα διαβάζει!

«Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αναμένω πως τα πράγματα θα θυμίζουν πολύ ένα φυσιολογικό καλοκαίρι» Αυτό πρόβλεψε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στη γερμανική Bild στα τέλη Μαΐου.

κλικ εδώ

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει! Οι πυρκαγιές κατέκαψαν τη μισή Ελλάδα, η πανδημία κλιμακώνεται και τα Νοσοκομεία αρχίζουν να νιώθουν την πίεση, έχοντας σε ορισμένες περιοχές φτάσει στα όριά τους.

Και χτες ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ισχύουν εφεξής για τους ανεμβολίαστους, μέτρα που προφανώς δεν ήθελε να ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, λόγω των κοινωνικών αντιδράσεων που θα γεννήσουν.

Ένας σώφρων Πρωθυπουργός θα καλούσε όλα τα κόμματα να σχεδιάσουν από κοινού τον τρόπο που θα έπειθε τους πολίτες να κάνουν χρήση του εμβολίου.

Απεναντίας ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη συνήθη πρακτική του προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό του, αναθέτει σε άλλους να τρομάξουν και να διχάσουν τους πολίτες, αμφισβητώντας το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και επιβάλλοντας περιορισμούς που δεν νοούνται στη Δημοκρατία.

Είναι άξιο προσοχής ότι από την ανακοίνωση των μέτρων έλλειπε οποιαδήποτε αναφορά στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, αν δηλαδή ρωτήθηκε ή αν είναι σύμφωνη με τα μέτρα. Βεβαίως κανένα μέλος της Επιτροπής δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής να διαχωρίσει τη θέση του από τα μέτρα που πρόκειται να ξεσηκώσουν κοινωνική κατακραυγή.

Έχουν φαίνεται εμπεδώσει πως η επιστημοσύνη τους είναι ανταλλάξιμη με την ευκαιρία που τους δόθηκε να εμφανίζονται στις τηλεοπτικές οθόνες και σιωπούν, μη τυχόν και χάσουν το προνόμιο της αυτογελοιποίησης.

Έλλειπε ακόμη οποιαδήποτε αναφορά στην Εκκλησία. Αν και δεκάδες ιερωμένοι έχουν νοσήσει από κορονοϊό (αρκετοί έχουν χάσει και τη ζωή τους) φαίνεται πως η ψηφοθηρία στο ποίμνιο είναι τόσο ισχυρός ανασχετικός παράγοντας ώστε αποκλείει ακόμη και τη σκέψη να ισχύσουν για τις εκκλησίες όσα ισχύουν για όλους τους άλλους κλειστούς χώρους.

Τέλος, η εφαρμογή της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς πως θα επιτευχθεί; Μήπως σκέφτονται να  αναθέσουν στους Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους το καθήκον αναστολής της άδειας άσκησης επαγγέλματος για τους ανεμβολίαστους;

Λίγες μέρες μένουν.

Από 1ης Σεπτεμβρίου θα δούμε πράματα και θάματα με την άφρονα πολιτική πυγμής που αποφάσισε να ασκήσει η κυβέρνηση της ΝΔ. .