Βρήκα PCR στα 7 ευρώ/ Για το κύκλωμα που λυμαίνεται την υγεία κάνει λόγο ο δήμαρχος Συκεών

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για την τιμή των PCR ο δήμαρχος Συκεών αναφέρει σε συνέντευξή του πως τα βρήκε στη χονδρική ακόμη και στην τιμή των 7 €, όμως ο ΕΟΔΥ τον μπλόκαρε, αποτρέποντάς τον από τη δημιουργία δημοτικού εργαστηρίου.

Οι νέες αποκαλύψεις που κάνει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, μιλώντας στη «δημοκρατία» ξεγυμνώνουν ένα ολόκληρο «κύκλωμα» που λυμαίνεται τον χώρο της υγείας σε βάρος του ελληνικού λαού και είναι σαφές ότι θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τη Δικαιοσύνη.

Ο δήμαρχος, ανάμεσα στα άλλα, ανέφερε και τα εξής στη συνέντευξη:

Σας τηλεφώνησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης και λέγεται ότι σας επιτέθηκε, τι συνέβη ακριβώς;

Ούτε μου επιτέθηκε ούτε με έβρισε, αυτό έλειπε. Μου είπε απλώς για ποιον λόγο δεν μπορεί να κατεβάσει τις τιμές και μου είπε ότι θα τον ξεφωνήσουν από τον ιατρικό σύλλογο εάν το κάνει. Μου είπε ακόμη ότι σε μια μικρή επαρχία δεν μπορεί το μικροβιολογικό εργαστήριο να ζήσει εάν βάλουμε κατώτερη τιμή, γιατί αυτοί δεν έχουν τα μηχανήματα στην επαρχία, δεν έχουν τον εξοπλισμό και έτσι στέλνουν τα δείγματα για έλεγχο σε μεγάλα εργαστήρια και πρέπει να πάρουν και το… ποσοστό τους, ως μεσάζοντες!

Ναι, αλλά υπάρχει ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας. Σας είπε κάτι ο κ. Γεωργιάδης για τον κ. Πατούλη;

Ναι, μου είπε ότι ο Πατούλης μπήκε ωρυόμενος στο γραφείο του, ούρλιαζε εναντίον μου και μετά έβγαλε ανακοίνωση σαν Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας. Ο Πατούλης ακόμη μια φορά εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων, αντί να κοιτάξει τις ανάγκες της κοινωνίας, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κλειστής συντεχνίας. Δεν βλέπει ο άνθρωπος τη φτώχεια του κόσμου, τα προβλήματα από τον κορονοϊό, δεν βλέπει να ελαφρύνει τον λαό, αλλά να διατηρήσει την κερδοσκοπία. Ας τον κρίνουν άλλοι, είναι όμως εκτεθειμένος.