ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

p>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
   

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

    Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2008

   

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

   

   

    Με απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, τοποθετήθηκε νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων ο κ. Γιώργος Κολαϊτης, μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

   

    Με ευθύνη του νέου Διοικητή θα ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία κρίσης Διευθυντού Παθολογικής Κλινικής και η διαδικασία για τη σύσταση θέσης γενικού γιατρού στο Νοσοκομείο Κρεστένων.

   

    Ταυτόχρονα ανεστάλη η διαδικασία ανανέωσης αποσπάσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από το Νοσοκομείο Κρεστένων, εκτός αυτών, που εξυπηρετούν το Νοσοκομείο του Πύργου.

   

    Επίσης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διορισμό καρδιολόγου στο Νοσοκομείο του Πύργου με την πρόβλεψη να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κρεστένων τις πρωινές ώρες και να καλύπτει ταυτόχρονα με εφημερίες τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Πύργου.

   

    Με εντολή του κ. Αβραμόπουλου, επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες, που έχουν στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου Κρεστένων. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκπονεί, με βάση και τις προτάσεις των φορέων της περιοχής για την αποδοτικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου Κρεστένων, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, βάση του οποίου το Νοσοκομείο Κρεστένων θα καλύψει όχι μόνο τις υγειονομικές, αλλά και τις κοινωνικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.