ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ-Ανακοίνωση Τύπου Υπουργείου Υγείας αναφορικά με σημερινές δηλώσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ για θέματα Υγείας.

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

   

    Αθήνα, 07 Αυγούστου 2008

   

   

    Ανακοίνωση Τύπου

   

   

    Αναφορικά με σημερινές δηλώσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ κας Μαρίας Καρακλιούμη για θέματα υγείας, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνονται τα εξής:

   

    « Υπερέβη εαυτόν» η νεοφώτιστη και ανενημέρωτη αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κα Καρακλιούμη. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι οι μεταφορές δια θαλάσσης ασθενών γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του Λιμενικού Σώματος ,στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας με το ΕΚΑΒ, όπως και οι αεροδιακομιδές, μετά τις αλλεπάλληλες πτώσεις ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ που προκάλεσαν σειρά θυμάτων επί ΠΑΣΟΚ, την ευθύνη έχει η Πολεμική Αεροπορία στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας με το ΕΚΑΒ. Στο ενδιαφέρον της δε για τον Τούρκο διπλωμάτη και τον Τούρκο δημοσιογράφο, την παραπέμπουμε σε σημερινές δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε και των δύο, όπου αναφέρουν ότι όλα ήταν άψογα και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προσωπικά στον Υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

   

    Αναφέρει δύο φορές ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στη Νάξο. Αυτό έκτισε και ετοίμασε το ΠΑΣΟΚ με τον πακτωλό χρημάτων του ΄Γ ΚΠΣ, μια εποχή που η Ελλάδα ευημερούσε με τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης .Για το λόγο αυτό και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα, έχοντας πάρει το μάθημα της οκταετίας ΠΑΣΟΚ, αρνείται να χρηματοδοτήσει νέες υποδομές .

   

    Όσον αφορά το υποτιθέμενο χιούμορ της κας αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για το όνομα του σκάφους «¶γιος Δημήτριος», σε θέματα που αφορούν την υγεία των πολιτών και των επισκεπτών , ας το κρίνουν οι σύντροφοί της.

   

    Σε ότι αφορά τέλος την αναφορά της στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας , την παραπέμπουμε στην χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου . Ας την διαβάσει για να κατανοήσει τις πολιτικές. Ας μάθει επίσης από τους συναδέλφους της καθώς και τους διατελέσαντες εκπροσώπους Τύπου του κόμματός της τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς και δεοντολογίας.