Επιστολή του βουλευτή της ΝΔ Ζήση Τζικαλάγια στο Ygeianet- Απάντηση

Λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απάντηση από τον βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια σχετικά με το editorial που αναρτήσαμε χτες στην ιστοσελίδα μας (κλικ εδώ).

Την παραθέτουμε αυτούσια, διατηρώντας την ορθογραφία, τη σύνταξη και την ορολογία του κ. Τζηκαλάγια. Στη συνέχεια παραθέτουμε την απάντηση του Ygeianet.

 

Το E-mail του κ. Τζηκαλάγια

Προς τον αρχισυντάκτη του ygeianet:
Είναι λυπηρό ενημερωτική σελίδα που έχει ως πρώτο συνθετικό την λέξη ΥΓΕΙΑ να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο απευθυνόμενη σε γιατρό γενικότερα αλλά και ειδικότερα στον υποφαινόμενο που έχει καταξιωθεί στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία μας για την έντιμη άσκηση της μαχόμενης ιατρικής επί δεκαετίες.
Επί της ουσίας των αχαρακτηρίστων αναφορών σας:
1) κανείς δεν < με η μας κάρφωσε> ,γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον,
2)οι εκδηλώσεις στο Βίτσι οργανώνονται από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αξιωματικών και αποτελούν μνημόσυνο στους πεσόντες υπερασπίζοντας την πατρίδα,την δημοκρατία και την ελευθερία,
3) πιστεύω ακράδαντα στην λήθη και την συγχώρεση,αυτό όμως δεν σημαίνει απώλεια της ιστορικής μνήμης,
4)η παράταξη τις αρχές της οποίας υπηρετώ δικαιώθηκε ιστορικά.Έτσι πολύ ορθά αφήνοντας ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,με τον Εθνάρχη Κων/ νο Καραμανλή αναγνώρισε το 1974 το ΚΚΕ και το 1989 με τον Κων/ νο Μητσοτάκη επί κυβερνήσεως Τζανετάκη αναγνώρισε την ΕΝΙΑΙΑ εθνική αντίσταση 1941-44.
5)ο Κ.Μπογδάνος ΔΕΝ διαγράφηκε γιατί πήγε στο Βίτσι,
6) έλεγα στα φοιτητικά αμφιθέατρα και επαναλαμβάνω και σήμερα πως < είμαι υπερήφανος που ανήκω στην παράταξη στην οποία ΙΣΑΠΕΧΟΥΜΕ από τον μαύρο και κόκκινο φασισμό>,
7)η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση έστειλε στα Δικαστήρια την φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή και από εκεί η ανεξάρτητη δικαιοσύνη στη φυλακή,
8) ΠΟΤΕ δεν θα υποστηρίξω πως υπάρχουν Έλληνες που είναι χειρότεροι από τους Τούρκους,
9)αγαπητοί μου αριστεροί ή κομμουνιστές σας θεωρώ ιδεολογικούς και πολιτικούς μου αντιπάλους και ΟΧΙ εχθρούς.
Πιστεύω πως θα τηρήσετε την στοιχειώδη δεοντολογία και θα δώσετε την δυνατότητα στους αναγνώστες σας να διαβάσουν την σύντομη απάντησή μου.

ΥΓ. Μην υιοθετείτε άκριτα όσα σας μεταφέρουν από την Καστοριά < οι πληροφορίοδότες σας>.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Ygeianet

 

Κύριε Τζηκαλάγια

Με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου της 6ης Νοεμβρίου 1981 (ΦΕΚ 328, τ. Α, 23-11-1981) καταργήθηκαν όλες οι “επετειακές εκδηλώσεις” του Εμφυλίου και κυρίως αυτές που διεξαγόταν κάθε χρόνο τη μετεμφυλιακή περίοδο και την περίοδο της Επταετίας σε Γράμμο και Βίτσι.

Τι δουλειά είχατε λοιπόν εσείς στο Γράμμο,  ένας κυβερνητικός βουλευτής, σε μια παράνομη εκδήλωση μίσους, την οποία αποκαλείτε παραπλανητικά ως «μνημόσυνο στους πεσόντες υπερασπίζοντας την πατρίδα, την δημοκρατία και την ελευθερία»;

Κύριε Τζηκαλάγια

Φαίνεται πως έχετε απομείνει απολίθωμα του εμφυλίου, γι αυτό βλέπετε παντού πληροφοριοδότες. Θα σας έκανε καλό αν επιχειρούσατε να συγχρονιστείτε με τη σημερινή πραγματικότητα, αντί να παραμένετε στο 1949 και να συναγελάζεστε με Απόστρατους Αξιωματικούς σε γιορτές μίσους, από κοινού με τη Χρυσή Αυγή.

Αν πάλι φοβάστε πως μπορεί να έχετε την τύχη του συνοδοιπόρου σας Κ. Μπογδάνου, τότε σωστός αποδέκτης των απολογητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι το Ygeianet, αλλά το ίδιο το κόμμα σας, το οποίο σας άφησε ακάλυπτο, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου  που σας αποδοκίμασαν δημοσίως.

Τέλος, το να επικαλείστε την ιατρική σας ιδιότητα για να δικαιολογήσετε τη συμμετοχή σας στις γιορτές μίσους κάνει τα πράγματα χειρότερα, καθώς κόβει κάθε γέφυρα διαλόγου με ανθρώπους που καταδικάζουν τη φασιστική εκτροπή της Χρυσής Αυγής.

Ygeianet