Πλεύρης επευφημούμενος..

Εξομολογούμαστε πως προβληματιστήκαμε αναρτώντας στο Ygeianet το δημοσίευμα με τίτλο «Ο Κιμ Γιόνκ Ουν κήρυξε νίκη επί της πανδημίας».

Ιδιαίτερα προβληματιστήκαμε μ’ αυτήν τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, που δείχνει Βορειοκορεάτες γιατρούς με ατσαλάκωτες ποδιές να χειροκροτούν χαρούμενοι τον ηγέτη τους.

Και οι δικοί μας ηγέτες έχουν νικήσει τον κορονοϊό και μάλιστα όχι μία-αλλά τέσσερεις φορές. Όμως ουδέποτε Έλληνες γιατροί χειροκρότησαν τον κ. Πλεύρη ή την κ. Γκάγκα, πολλώ δε μάλλον τον κ. Μητσοτάκη, όταν επισκέπτονται Νοσοκομεία της χώρας.

Σε αντίθεση με τους Βορειοκορεάτες συναδέλφους τους, οι Έλληνες γιατροί εμφανίζονται στις κάμερες μουτρωμένοι, έτοιμοι ν’ αρχίσουν τις αποδοκιμασίες και τα μπινελίκια.

Όσο για τις ποδιές καμία σύγκριση..

Μήπως λοιπόν στην επόμενη προκήρυξη για θέσεις γιατρών ΕΣΥ πρέπει να δώσει το υπουργείο Υγείας δυνατότητα να συμμετάσχουν και Βορειοκορεάτες γιατροί, παρέχοντας μια επιπλέον ειδική μοριοδότηση ως κίνητρο προσέλκυσης;

Να παίξει επιτέλους ο ΣΚΑΪ και κανένα πλάνο της προκοπής με τον Πλεύρη επευφημούμενο από γιατρούς, ώστε να αποσύρουν εκείνα τα απωθητικά πλάνα αρχείου που απεικονίζουν τον Πλεύρη στο Θριάσιο συνοδευόμενο από 40 πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ κι έναν γιατρό στριμωγμένο στον τοίχο.